BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Jaf ca-n filme în Baia Mare. Doi cagulaţi au prădat un cazinou (actualizare)

Incident grav în această dimineaţă de pe bd. Republicii din Baia Mare. Două persoane care aveau feţele acoperite cu cagule au pătruns în interior unde, prin ameninţare, au furat toate încasările de azi noapte.

Alarma a fost dată în jurul orei 6.00 de casieriţa din cazinou. Aceasta a povestit că doi bărbaţi cu feţele acoperite cu cagule au ameninţat-o cu cuţit sau pistol, nu ştie exact, şi au forţat-o să-i predea din seif suma de 4 mii de lei.

În acest moment poliţiştii au organizat filtre în întreg oraşul deoarece indivizii au reuşit să fugă.

Actualizare IPJ Maramureș

Astăzi, 12 noiembrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre faptul că, în jurul orei 05.40, persoane necunoscute, având cagule pe cap, au pătruns într-un cazinou situat pe Bulevardul Republicii, iar prin folosirea violenței asupra unei angajate, au sustras o sumă de bani.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o tânără de 24 de ani din Baia Mare. Persoanele necunoscute ar fi sustras 4.000 de lei, aflați pe tejghea, ulterior părăsind locul producerii evenimentului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor care au comis fapta, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Te-ar putea interesa si

AȘA VOT, ATÂTA MINTE AU: 9 consilieri borșeni au fost ÎMPOTRIVA alocării unor bani pentru dotarea secției ATI a Spitalului din Borșa

Vasile Dale

FĂRĂ ÎNCETARE: Pompierii îl caută pe adolescentul dispărut în zona galeriilor miniere prăbuşite la Ocna Şugatag (FOTO)

Vasile Dale

TRAFIC DE DROGURI: TREI PERSOANE DINTR-O MASINA INMATRICULATA IN MARAMURES AU FOST SALTATE DE MASCATI (FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex noiembrie 14, 2022 at 8:45 am

Asa infractiune pentru 4000 de lei???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.