BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

ÎNŞELĂCIUNE ÎN JUDEŢUL ALBA: Un tânăr lăpuşean a promis că repară acoperişul unui cunoscut, apoi a fugit cu banii


Un tânăr din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, este bănuit că a înşelat un bărbat din comuna Ighiu, judeţul Alba, de la care a luat 20.000 de lei pentru a-i repara acoperişul casei, însă nu s-a ţinut de promisiune şi nici nu a restituit banii, notează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au identificat un tănâr de 33 de ani din Târgu Lăpuş, care este bănuit de înşelăciune. Victima acestuia este un bărbat din comuna Ighiu.

„În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în luna octombrie 2022, ar fi încasat, de la păgubit, suma de 20.000 de lei, în baza unei promisiuni verbale că îi va repara acoperişul casei, însă nu s-a ţinut de promisiune şi nici nu a restituit banii. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, a precizat IPJ Alba.

Poliţia Rurală din Galda de Jos a mai identificat un tânăr de 26 de ani din comuna botoşeneană Răchiţi, bănuit de săvârşirea unei înşelăciuni prin intermediul unui site de anunţuri.

„La data de 19 august 2022, acesta ar fi postat un anunţ potrivit căruia oferea, spre vânzare, mai multe componente auto. Fiind contactat de către un bărbat din comuna Ighiu, judeţul Alba, acesta a promis că va trimite, prin curier, piesele şi a încasat, prin intermediul unui serviciu bancar, suma de 1.000 de lei, fără a-şi îndeplini obligaţia de a trimite piesele auto”, menţionează IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

Obține 100% reducere de Black Friday la izolația cu spumă poliuretanică! Descoperă cum poți câștiga o izolație gratis pentru casa ta!

Vasile Dale

Preluare RECORDER.RO: O angajată a Penitenciarului Baia Mare susține că ar fi fost agresată de directorul instituției (video) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

SALVAMONT BORŞA, cu Andreica Nicoară și câinele Athos, la Stagiul Național de Formare al Unităților Canine pentru Intervenția la Avalanșă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.