BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV: E GROASĂ RĂU DE TOT – Scandal sexual într-o școală generală din orașul lui MORAR! Copil de clasa a VIII-a ar fi făcut sex cu o elevă de clasa a VI-a în unitatea de învățământ

Cititorii noștri ne informează fără încetare despre tot ce se întâmplă în județul Maramureș. Le mulțumim și îi asigurăm că fiecare pont îl verificăm și vă prezentăm în exclusivitate rezultatele muncii noastre. Așadar, să începem. Astăzi este anchetă DE PROPORȚII LA O ȘCOALĂ GENERALĂ dintr-o localitate ce aparține de orașul ULMENI.

Acolo săptămâna trecută în unitatea de învățământ mai mulți elevi de clasa a VI-a ar fi surprins doi colegi în timp ce ar fi întreținut relații sexuale. Ar fi vorba, conform surselor noastre, de un elev de clasa a VIII-a și o elevă de clasa a VI-a. Incidentul ar fi ajuns și la urechile directoarei Timea Nagy (”numită” în funcție la insistențele primarului Lucian Morar, susțin unele cadre didactice). Doar că totul ar fi fost ascuns sub preș.

Abia ieri când noi și colegii de la PLUS TV Maramureș am început ”să săpăm” doamna director ar fi anunțat și Inspectoratul Școlar Maramureș. Ar fi spus că a fost doar ”un sărut nevinovat” și că se exagerează.Astăzi la sediul unității de învățământ, curios sau nu, doamna director NU A PERMIS accesul jurnaliștilor în incintă. ”Știu cum e presa, scrie numai ce dorește și exagerează”, a spus aceasta. Interesant este și faptul că tot astăzi la școală a apărut și UN PAZNIC. Așa, peste noapte. Unii profesori spun că ”nici vorbă ca unitatea de învățământ să aibă paznic zi de zi. Și atunci nu putem să nu ne întrebăm unde era domnul paznic când cei doi minori de 14 respectiv 12 ani ar fi întreținut relații sexuale în unitatea pe care o păzește?

În fine, trebuie să spunem că tot în aceste momente la școală au apărut și echipajele POLIȚIEI, dar și doi inspectori trimiși de Inspectoratul Școlar al Județului Maramureș. Așadar, ancheta este în plină desfășurare

Articol realizat în colaborare cu PLUS TV Maramureș

Vom reveni cu detalii și imagini video de la fața locului

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – ALEGERI LOCALE 2020: Primari noi în Tăuţii Măgherăuş, Sighetu Marmaţiei, Leordina, Cernești, Călinești, Coaș, Budești, Sălsig și Poienile de Sub Munte (ACTUALIZARE)

Redactie

Sinucidere: Un barbat s-a aruncat in fata trenului in Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Opt copii orfani din Bârsana mulțumesc oamenilor de bine (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult