BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o pădure din Coaş (actualizare)

Echipele de prim ajutor intervin la un accident produs la Coaş. Este nevoie de ajutorul lor pentru degajarea unei persoane prinsa sub tractor, transmit reprezentanţii ISU Mramureş.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre un bărbat în vârstă de 41 ani din Coaș s-a dus singur ieri în pădure cu tractorul. În zona numită ”Între Brăniști” pe o porțiune de teren accidentată tractorul s-a răsturnat și l-a prins sub roata dreapta spate.



Abia astăzi la ora 10.41 mai mulți localnici l-au găsit decedat și au anunțat autoritățile. Pompierii l-au scos de sub tractor predându-l celor de la Serviciul de Medicină Legală. Necropsia urmează să stabilească exact cauza decesului. Bărbatul decedat avea permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un bărbat din Rogoz s-a îmbrăcat în polițist și intenționa să oprească mașini. A fost săltat de adevărații polițiști

Vasile Dale

ATENŢIE, ŞOFERI! Poliţiştii rutieri, pe urmele conducătorilor auto care se urcă beţi la volan şi care nu folosesc centura

Vasile Dale

MASINA UNUI POLITIST DE FRONTIERA S-A RASTURNAT PE DEALUL HERA: SOFERUL VINOVAT a părăsit locul faptei. Poliţia îl caută (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Alex noiembrie 16, 2022 at 9:43 am

Tractor fara cabina. oare cati trebuie sa mai moara pana o sa dispara capcanele alea a mortii

Raspunde
Bogdan noiembrie 17, 2022 at 1:28 pm

Care capcane fecior?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult