EvenimentMaramuresul Istoric

Punctul feroviar de frontieră Câmpulung la Tisa a fost redeschis după 15 ani

Prefectul Rudolf Stauder a precizat că astăzi, 15 noiembrie, a fost redeschisă circulația feroviară pe relația Teresva-Câmpulung la Tisa. Punctul feroviar de frontieră Câmpulung la Tisa a fost redeschis după 15 ani, ultimul tren de călători pe relația Teresva – Câmpulung la Tisa a circulat în anul 2007.

Autoritățile județene au inițiat demersuri la nivel guvernamental pentru lucrări de reparații la infrastructura feroviară pentru fluidizarea traficului feroviar și creșterea capacității transportului feroviar și de călători la granița județului Maramureș cu Ucraina. În acest sens, se continuă programul de reparații la infrastructura feroviară pe linia de ecartament larg Câmpulung la Tisa – Sighetu Marmației, respectiv ecartament mix Sighetu Marmației – Valea Vișeului, lucrări estimate a fi finalizate până la sfârșitul anului.

La începutul lunii trecute a fost redeschis punctul feroviar de frontieră Valea Vișeului și reluarea circulației trenurilor de călători pe linia cu ecartament larg Berlibas – Valea Vișeului, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Guvernatorul Transcarpatiei Victor Mikita împreuna cu Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș

Te-ar putea interesa si

INTERVIN SALVAMONTIŞTII / ACTUALIZARE: Cioban rănit în Mara, într-o zonă greu accesibilă. Omul ar fi fost bătut. Apelul a fost nejustificat

Redactie

EXCLUSIV: Scandal între doi vecini din Sighet, aplanat cu amenzi de poliţie – ACTUALIZARE

Redactie

ATACAU ÎN HAITĂ: Minor arestat preventiv pentru tâlhărie calificată în Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.