BREAKING NEWSEvenimentImportant

CARITABIL: Concert senzațional organizat de IMOBILIARE BAYZA pentru strângere de fonduri pentru adăposturile de animale din Baia Mare

”La orice trebuie să ai noroc în viaţă, dar mai ales la Oameni”. Acesta este motto-ul unei acțiuni caritabile organizată în Baia Mare pentru a ajuta adăposturile de animale de pe raza municipiului Baia Mare.

Concertul va avea loc în 9 decembrie 2022 și se va desfășura la Restaurantul STADION din Baia Mare începând cu ora 19.00.

Așadar, Imobiliare Bayza are din plăcerea, de a vă invita la o seară muzicală de excepție, dedicată exclusiv prietenilor necuvântători. Ediția cu numărul 5 a Concertului ”Prieteni cuvântători cântă pentru prieteni necuvântători”.

În cadrul acestui eveniment vă puteți delecta cu ritmuri de folk, pop, rock si pop rock, country alături de: Patrick Mureșan, Adi Vezentan, Cosmin Lauran, Sick’s Generation, Grup Folk Clasic – Diana și Ioan Horvath-Bugheșiu, The Speakers,  Rock’n’Roll City. În pauze, bună-dispoziția va fi asigurată de excelentul comediant Sorin Tănase!

ww.vasiledale.ro, PLUS TV Maramureș, DirectMM.ro, ZiarMM.ro sunt parteneri media al evenimentului care vine să sprijine prietenii necuvântători!

Totodată Sfara Tours, Piscina La Nuci și Inside Media.ro sunt sponsorii evenimentului.

Atenție! Rezervările se fac doar înaintea evenimentului! Sfatul organizatorilor este să vă rezervați biletele din timp la numarul de telefon: 0746.839.262. Sustinerea evenimentului este în valoare de 40 lei.

Pentru donații puteți apela același număr de mai sus. Toate fondurile strânse din invitații și donații se vor oferi Adăposturilor de animale din Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ: O femeie din Baia Mare, implicată în activităţi de contrabandă cu tutun, a fost reţinută pentru 24 de ore

Vasile Dale

DE SEZON: 30.000 de petarde confiscate de poliţiştii de frontieră de la Vișeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: TERIBILIST LA VOLAN – Un șofer din Sălaj ”a zburat” cu mașina de pe șosea oprindu-se în peretele unui magazin din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.