BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Transport neconform de masă lemnoasă în zona Poienile de Sub Munte – Ruscova descoperit de polițiștii de frontieră

Un echipaj al Poliției de Frontieră de la Poienile de Sub Munte a interceptat pe Valea Ruscovei un transport de masă lemnoasă care ridica suspiciuni.

Conform informațiilor noastre se transporta o cantitate de peste 40 mc de lemn și existau informații că au fost încărcați mai mulți metri cubi decât ar fi fost trecut în avizul de însoțire al mărfii.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au decis ca autocamionul și remorca cu lemn să fie dusă la sediul Ocolului Silvic pentru a fi măsurat. Suspiciunile s-au dovedit a fi îndemeiate. Astfel, peste 2 mc de lemn fusese încărcat peste ce era trecut în aviz. Lemnul descoperit în plus a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Poienile de Sub MUnte iar șoferul autotrenului a fost sancționat contravențional cu 1.000 de ei.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Jaf la pont la Ocolul Silvic Vișeu de Sus. ”Cagulații” au dispărut cu peste un miliard de lei vechi cash. Poliția nu scoate o vorbă (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Petrecere la cabană – Polițist de la Șomcuta Mare și polițistă de frontieră sunt acuzați că au agresat un alt bărbat – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO: Impact între două autoturisme la Mogoșești. O femeie a fost rănită – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.