BREAKING NEWSNationalRecomandate

O mamă din Bixad a fost amendată de judecător pentru că i-a rupt mâna copilului (7 ani). Zgâriase televizorul

O femeie a fost amendată penal săptămâna aceasta de către magistrații Judecătoriei Negrești-Oaș după ce și-a agresat fizic copilul (i-a rupt mâna) pentru simplul fapt că a zgâriat televizorul. Copilul a ajuns la spital, iar medicii au sunat imediat la Poliție.

Conform informațiilor PresaSMtotul a început în data de 30.10.2020, în jurul orelor 19:00, atunci când copilul, în vârstă de 7 ani, se juca în casa părintească din Bixad, iar din greşeală a zgâriat televizorul, motiv pentru care, mama i-a aplicat mai multe lovituri fiului minor, lovindu-l cu palma peste faţă, l-a tras de mână şi l-a trântit la pământ.

Ulterior agresiunii, minorul a început să plângă şi să acuze dureri la nivelul mâinii, motiv pentru care mama agresivă a apelat serviciul 112, iar minorul a fost transportat la UPU Negreşti Oaş în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde s-a constata faptul că acesta are mâna ruptă.

Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş s-a deplasat la UPU Negreşti Oaş, unde l-au identificat pe copil prezentând urme vizibile de violenţă, iar din cele declarate de acesta şi de cadrele medicale a rezultat că a fost agresat de către mamă.

”Minorul (…) la data examinării a prezentat echimoze multiple la nivelul capului, echimoze ale hemitoracelui posterior drept şi regiunii lombare stângi, fractură – luxaţie cu deplasare condiliană şi supracondiliană epifază disală humeru stâng (operată) (…) leziunile traumatice necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare de la data producerii”, se arată în raportul de medicină legală.

Pentru fapta sa, mama a fost amendată penal cu suma de 2.500 de lei.

Sursa: PresaSM.ro:

Te-ar putea interesa si

COMUNICAT DE PRESĂ: 19,8 milioane de lei pentru proiectul de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a cabinetelor din ambulatoriile Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Bărbatul din Vișeu de Jos care a intrat cu mașina în automobilul în care se aflau soția și fiica lui rămâne în arest! (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: A scăpat teafăr după ce s-a rostogolit 40 m cu maşina la Rogoz

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.