BREAKING NEWSImportant

COMUNICAT SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ: Încrederea este cel mai bun prieten al sănătății tale

 De peste 50 de ani, în cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr.Constantin Opriș” Baia Mare funcționează Laboratorul de Analize Medicale. Misiunea acestuia  este prestarea unui act medical de înaltă calitate, prin efectuarea investigațiilor paraclinice de laborator atât pentru pacienții internați în spital cât și pentru cei care se prezintă în Ambulatoriul de specialitate.
Acreditat RENAR încă din 2010,  Laboratorul de Analize Medicale este locul unde s-a urmărit atât modernizarea cât și automatizarea activității desfășurate de către personalul care efectuează investigațiile paraclinice într-un interval scurt de timp. Pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor pacienților care ne vizitează, s-a trecut la eliberarea rezultatelor prin e-mail și Whatsapp.
Suntem onești, ne îndeplinim promisiunile, ne unim competențele și împărtășim în același timp meritele pentru succesele noastre, urmărind în mod continuu excelența în tot ceea ce facem.
Modernizarea și automatizarea activității a dat încredere pacienților care ne vizitează, numărul  investigațiilor fiind în continuă creștere – peste 100 000 lunar. Când ai încredere, nu-ți este teama de mersul la medic, de rezultatul analizelor. Prin munca pe care o depunem, noi oferim această ÎNCREDERE celor care ne vizitează și apelează la serviciile noastre , a declarat Managerul Spitalului Județean de Urgență , jr. Alexandru George Oros.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Încă un ucrainean s-a rătăcit în Munţii Maramureşului

Redactie

Celebrul cântăreț Ghiță Muntean, victimă a unor escroci. Ne cere ajutorul

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Încătușat, bărbatul din Vișeu de Jos care a intrat cu mașina în automobilul în care se aflau soția și fiica lui a fost arestat preventiv pentru 30 de zile (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.