BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

INFRACŢIUNE SILVICĂ: Transport ilegal de material lemnos depistat de polițiștii din Vișeu de Sus

Sâmbătă, 19 noiembrie, în jurul orei 12.00, în timp ce polițiștii din Vișeu de Sus desfășurau o acțiune pe linie silvică, au oprit pentru verificări pe strada Brazilor, o autoutilitară care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că la volan se afla un bărbat de 25 de ani din Vișeu de Sus, iar pentru cantitatea de 2.6 mc material lemnos transportat nu a fost emis nici un aviz de însoțire.

În cauză, conform Legii 171/2010 s-a dispus confiscarea întregii cantității de 2.6 mc material lemnos specia fag și sancționarea contravențională a conducătorului auto cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO / BORȘA: Vărul unui fost șef de poliție a comis un accident rutier, apoi a fugit de la fața locului. Și-ar fi trimis soția să spună poliției că ea era la volan

Redactie

FOTO: Au băgat frezele pe DN 18 în pasul Prislop și Gutâi. Imagini senzaţionale cu nămeţi mai mari decât maşinile de intervenţie

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Bărbat din Repedea bătut măr de doi localnici care ar fi simpatizanți USR

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzura noiembrie 21, 2022 at 10:02 pm

Din păcate cu regret spun ,că lemnul care pleacă în Austria ,Germania și italia care pleacă prin contracte cu aceste tări nu îl oprește !!!!
Am vazut filmări cu tren lung de peste 20 vagoane de marfă plin cu lemn ,acelea nu sunt o problemă pentru autorități !!!
Dar un uni oameni care a ajuns din pădurea proprie sa nu mai poată tăia!!, va întreb încotro ne îndreptăm???

Eu de exemplu nu dețin teren cu pădure pentru a mă ruga de primărie sau pădurar să îmi dea acordul de a tăia de pe locul meu !!!
Este aberant că oameni plătesc impozit pe terenuri care nu sunt ei proprietari ci închiriași ai terenului dacă platim impozit !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult