BREAKING NEWSEveniment

MINTE DE COPIL – Un minor prins de poliție după ce a comandat de pe internet 15 kg de artificii cu livrare pe adresa școlii unde este elev

Ieri, 23 noiembrie, în urma unor activități specifice intreprinse de polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare – Compartimentul Proximitate și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au constatat faptul că în data de 20 noiembrie a.c., un minor de 13 ani din Baia Mare, ar fi comandat de pe un site, articole pirotehnice din categoriile  P1, F2, F3 și F4, solicitând livrarea acestora pe adresa școlii unde acesta este elev.

Bunurile au fost achitate la livrare cu suma de 380 de lei de către un alt elev de 13 ani.

Totodată, site-ul care a livrat articolele pirotehnice către minor a încălcat astfel prevederile art. 37, lit. b) și c) din Legea nr. 126/1995- privind regimul materiilor explozive, republicată și cu modificările ulterioare.

Articolele pirotehnice în cantitate totală de aproximativ 15 kilograme au fost indisponibilizate urmând a face obiectul unei expertize criminalistice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Te-ar putea interesa si

A PUS VIAȚA PROPRIULUI COPIL ÎN PERICOL – O băimăreancă a furat un câine de la Centrul de Ecarisaj (CAMERE SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

CULESUL VIEI, RITUAL ÎN MARAMUREŞ: Strugurii se adună după obiceiuri vechi şi se storc într-o presă de lemn

Redactie

Firma de curierat Fast Despatch Logistics LTD plătește 1600 lire lunar șoferilor care caută un loc de muncă serios și stabil

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult