BREAKING NEWSNationalRecomandate

Maramureşean prins de două ori beat și fără permis la volan prin Zalău în decurs de doar câteva ore

În noaptea de 24 spre 25 noiembrie, pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în trafic de două ori, în decurs de câteva ore, un bărbat de 35 de ani, din județul Maramureș

Astfel, joi, 24 noiembrie, la ora 23.15, polițiștii sălăjeni l-au depistat pe acesta, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul de 35 de ani a mai fost depistat de polițiști, vineri, 25 noiembrie, la ora 03.15, tot pe Bulevardul Mihai Viteazul, în timp ce conducea fără permis, același autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul de o persoană aflată sub influența alcoolului.

Sursa: sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

CAUTARI DISPERATE: BARBAT DISPARUT IN PADURILE DIN ZONA BLIDARI-FIRIZA (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Beat și fără permis a intrat cu mopedul într-un autoturism la Breb. Doi răniți (actualizare)

Vasile Dale

CORONAVIRUS, SITUAŢIA ÎN MARAMUREŞ: Trei decese, 26 cazuri noi

Redactie

2 mesaje

Nelu Buzura noiembrie 26, 2022 at 3:28 am

În italia era mașina sechestrată din prima!! ,pîna la finalizarea cazului iar dupa un an ,căci atit dureaza un dosar penal pentru conducere un an ,! Dar la noi nu avem aceste legi , și vrem „O ȚARĂ CA AFARA” , dar la noi tînărul a avut ocazia pentru a doua oară să iasă beat cu mașina deorece nu a fost pusa sub sechestru !!! Sper domnule vasile dale să le reamintiți acest detaliu cu sechestru și durata unui dosar penal ,adică un an , de unde știu ?, în trecut era-m băut pe un moped în italia,și atît a durat dosarul meu ,iar cînd am fost în „ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT” ,dosar penal pentru aceeași cauză beat pe moped , am ramas fara permis 4 ani și 8 luni !!! Iar în italia doar un an fara permis și sechestru pe moped!! În concluzie nu avem legi bune în romania!! Dacă nu mi-ar fi sechestrat mopedul deși nu am avut nici un accident find beat în italia , sigur aș fi circulat !!!

Raspunde
Nelu Buzura noiembrie 26, 2022 at 3:35 am

Ma refeream Domnule VASILE DALE ,să reamintiți DETALILE în ce privește durata unui DOSAR PENAL ȘI FAZA CU SECHESTRU MASINI!!, celor din guvern căci știu că acum vor schimba legea CODULUI RUTIER PENTRU CEI BEȚI ȘI DROGAȚI,multumesc anticipat!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.