BREAKING NEWSEvenimentNational

Angajată a Spitalului Judeţean Satu Mare, filmată în timp ce ducea din Unitatea de Primi Urgențe la maşină saci cu făină şi baxuri de ulei

Angajata Spitalului Judeţean Satu Mare a fost surprinsă în timp ce ducea, din zona UPU, saci cu făină, zahăr şi baxuri de ulei până la portbagajul unei maşini.

Deşi martorii susţin că alimentele ar fi fost scoase din spital, femeia afirmă că a cumpărat produsele şi le-a depozitat temporar în apropiere de UPU.

Mai mult, conducerea unităţii medicale susţine că alimentele nu provin din blocul alimentar al spitalului şi că urmează să se facă verificări în acest sens.



Nu este prima dată când angajaţii spitalului sunt filmaţi în timp ce-şi fac cumpărăturile în timpul serviciului.

În luna august, un cetăţean a oprit cu maşina pe locul destinat echipajelor medicale de prim ajutor, a deschis portbagajul, iar mai multe cadre medicale s-au dus, ca la piaţă, să vadă marfa. (Sursa: PresaSM.ro).

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE ÎN BORȘA: O tânără de 18 ani beată la volan a băgat trei tineri în spital. Impact între două mașini și pe DN18

Vasile Dale

Viceprimarul UDMR reacţionează: “Apreciez ca nepotrivit şi lipsit de patriotism modul în care Cătălin Cherecheş a ales să îşi arate respectul pentru drapelul României”

Redactie

EXCLUSIV FOTO: O femeie care împingea o roabă a fost acroşată de un TIR la Târgu Lăpuş – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult