ImportantNational

CEHU SILVANIEI: Patru tineri din județele Maramureș, Satu Mare și Brașov au furat cablu telefonic peste 30.000 de lei

Polițiștii din Cehu Silvaniei au identificat patru tineri din trei județe, bănuiți că ar fi sustras peste 1000 de metri de cablu telefonic

Sâmbătă, 26 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Cehu Silvaniei au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 18 – 22 de ani, doi din județul Maramureș, unul din județul Brașov și unul din județul Satu Mare, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 10 spre 11 septembrie a.c., ar fi sustras cablu de telefonie de pe o distanță de 1.100 de metri, provocând un prejudiciu total estimat la 35.271 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Cehu Silvaniei continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor patru tineri și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Sursa: sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

Cartierul Alecsandri, prioritatea mea: Voi acționa cu fermitate și perseverență!

Vasile Dale

FURT DE ARBORI: 12 percheziții domiciliare efectuate de polițiști pe raza județelor Maramureș și Satu Mare pe linie silvică (foto)

Redactie

SPERIAȚI ”DE BOMBE”? – După ce au stat ascunși prin birouri și au dat rateuri cu anchetele epidemiologice, acum angajații DSP s-au înghesuit să se vaccineze împotriva Covid-19

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.