BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO ÎNGROZITOR: Câine legat cu lanţul şi lovit cu lopata de un tânăr de 19 ani din Chelința (actualizare)

„Se oferă recompensa MARE pentru cine ne poate da informații despre acest criminal!!! Va rog distribuiti masiv, poate asa aflam rapid cine este. Va recomand sa nu vizualizați pana la final!!!

Și încă ceva….mi-as asuma sa infund pușcăria doar ca sa-mi satisfac plăcerea de ai face la fel celui din imagini.

Fac apel la toți cei care au Tik Tok și se pricep, sa vadă cine a postat inițial, nu cine a distribuit”, este doar un text postat un ONG pentru protecţia animalelor.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care o persoană agresează un câine, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la identificarea persoanei care a comis fapta și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE

În baza imaginilor video apărute în spațiul public și a informațiilor deținute, în urma cărora un tânăr exercită acte de violență asupra unui exemplar canin , aseară, 28 noiembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au deplasat în localitatea Chelința, orașul Ulmeni. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 19 ani din Chelința, iar din cercetările efectuate s-a constatat că fapta s-ar fi săvârșit în localitatea Chelința.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și cei din Ulmeni s-au deplasat în zona ”Între plopi”, iar într-un pârâu a fost identificat cadavrul exemplarului canin care face obiectul sesizării. Cadavrul aparținea unui exemplar canin, mascul, din rasă comună, talie medie, de culoare negru-crem.

Exemplarul canin a fost transportat la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a mecanismului de producere al decesului.

Din audierea în calitate de martor a persoanei care a efectuat înregistrarea care a apărut pe rețelele de socializare, s-a concluzionat faptul că actele de violență au fost exercitate la data de 26 noiembrie a.c., în vecinătatea locului în care a fost descoperit cadavrul.

În baza celor constatate, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prev. de art. 25 alin. 3, lit. a din Legea nr. 205/2004 privind Protecția Animalelor.

Te-ar putea interesa si

(Foto) Târgu Lăpuș – Doi adulți și 2 minore au fost rănite după ce o mașină a ajuns într-un podeț – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV – CUTREMURĂTOR: Piciorul drept al lui Raul va fi amputat. Medicii nu l-au putut salva. Tânărul a aflat și despre decesul soției sale

Vasile Dale

FOTO, VIDEO CITITORI: Un BMW a ajuns în şanţ la Şomcuta Mare

Vasile Dale

5 mesaje

Alex noiembrie 29, 2022 at 8:31 am

Astia is viitori politicieni, lichele sadice fara empatie sau calitati. Ar trebui castrat chimic sa nu se poata inmulti.

Raspunde
Anamaria noiembrie 29, 2022 at 11:21 pm

Daca asta face la varsta asta,e un semn de intrebare ce va face peste cativa ani…daca asa batjocoresti un biet animal,este un mare semn de intrebare.Sper ca va fi tras la raspundere!

Raspunde
Alex noiembrie 30, 2022 at 8:18 am

Nu e nici un semn de intrebare. Violator, criminal, talhar, o lichea complet lipsita de umanitate.

Raspunde
nae noiembrie 30, 2022 at 8:45 pm

Te lasă fără cuvinte… Ce i s-o fi întâmplat în familie unui asemnea sadic? Cineva l-a maltratat, cândva devreme, a crescut ca o brută ca răspuns la ceva suferințe de-ale lui… Ceea ce a făcut trebuie pedepsit, dar ar trebui căutați și părinții unui astfel de descreierat!…

Raspunde
Mihai decembrie 12, 2022 at 10:22 pm

Am plans ca un copil , am rămas traumatizat cu gândul la săracul cățel . As fi vrut sa îl salvez sa primesc eu acele lopeți , as fi vrut sa îi fiu scut , prin ce a trecut acel animal .Ce minte bolnava , ce bolnava nație suntem , bătăi in trafic , sărăcie , needucație te prosteste.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.