BREAKING NEWSEveniment

CHELINȚA: Un scuterist fără permis a accidentat o minoră de 3 ani. Șofer beat prins la Cavnic

Ieri, 29 noiembrie, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o minoră a fost victima unui accident rutier, în care a fost implicat un moped, iar conducătorul acestuia a părăsit locul faptei.

La fața locului, polițiștii au constatat că, în jurul orei 12.30, un bărbat de 45 de ani din Chelința, a condus un moped pe D.J. 108E, în localitatea Chelința, unde a surprins și accidentat o minoră de 3 ani, aflată în calitate de pieton.

Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale minorei, dar nu a fost transportată la spital.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

A condus un autoturism sub influența alcoolului

Ieri, 29 noiembrie, polițiștii din Cavnic, au depistat și oprit în trafic un autoturism, care se deplasa pe strada Victoriei din oraș.

În urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că la volan se află un bărbat de 50 de ani din Cavnic. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

Gripa aviară a ajuns în România, la Seini – Maramureș. Medicii veterinari avertizează că virusul se poate transmite şi la om

Vasile Dale

Trei infracțiuni rutiere depistate de polițiști în ultimele 24 de ore la Moisei, Baia Mare și Dragomirești

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Un tânăr a dat cu spray lacrimogen înspre un bărbat ca vroia să îi vândă un telefon

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.