BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BORȘA: O localnică și-a înțepat concubinul cu un cuțit de bucătărie. Femeia a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, după ce în noaptea de 27 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe din Borșa a fost transportat de urgență un bărbat de 41 de ani din oraș având o plagă înțepată hemitorace stâng. Acesta a rămas internat sub supraveghere medicală, fiind transportat la Spitalul Județean din Baia Mare.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, prin aceea că, în cursul nopții de 26 spre 27 noiembrie, bărbatul de 41 de ani din Borșa, pe fondul unei stări conflictuale spontane, ar fi fost înțepat cu un cuțit în zona toracică de către concubina lui, o femeie de 42 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, iar femeia de 42 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.



Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Inchlpen.nr.68/DL/30.11.2022-Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş sub nr. 380/P/2022 din 30 noiembrie 2022 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30 noiembrie 2022 şi până în data de 29 decembrie 2022 inclusiv, a inculpatei BACHMACKY MARIA ANCUTA, sub acuzaţia de comitere a tentativei la infracţiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin.1 Cod penal, raportat la art.188 alin.1 Cod penal, cu referire la art. 199 alin. 1 Cod penal.

Te-ar putea interesa si

IDENTIFICAT ŞI REŢINUT: Un tânăr din Sighet, reţinut pentru patru fapte penale

Vasile Dale

FOCAR DE CORONAVIRUS: 38 de persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie

Redactie

TRAGEDIE IN VINEREA MARE: UN CIOBAN SI OILE SALE AU FOST UCISI DE UN MICROBUZ PE DN18 (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult