Eveniment

DIN TRAFIC: Un puştan de 19 ani din Şomcuta Mare, beat la volan, cu poliţia pe urme

Ieri, 05 decembrie, polițiștii Postului de Poliție Recea, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe D.N. 1C, între localitățile Recea și Lăpușel, au procedat la oprirea unui autovehicul, dar conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre municipiul Baia Mare. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia până la intersecția bulevardului Traian cu bulevardul Republicii din Baia Mare, unde autovehiculul a oprit la culoarea roșie a semaforului. Aceștia au legitimat conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani din Șomcuta Mare. Polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Polițiștii au vrut să oprească o mașină de teren cu focuri de armă, dar ar fi împușcat o fetiță de șapte ani la Poienile de Sub Munte (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Ceaţă şi ninsoare în Pasul Prislop, lapoviţă în Pasul Gutâi

Redactie

NEBUNIE LA BONTĂIENI: Mașini urmărite de 6 echipaje de poliție și blocate în trafic. Suspecți încătușați (ACTUALIZARE – FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.