BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem momentul șocant în care un motociclist a fost aruncat câțiva metri în aer și a căzut pe o altă mașină după ce a intrat într-un autoturism ce a virat stânga

Ieri v-am prezentat imagini foto și detalii despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un motociclist la intersecția DN1C cu strada Aeroportului Maramureș în Tăuții Măgherăuș.

Astăzi vă prezentăm în exclusivitate imagini surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. În urma impactului motociclistul a fost aruncat câțiva metri prin aer și a căzut pe un alt autoturism care aștepta să iasă de pe strada Aeroportului în DN1C. Asta după ce a intrat direct într-un autoturism care vira stânga din DN1C spre strada Aeroportului.

Vă avertizăm că îmaginile sunt șocante!



Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 06 decembrie, în jurul orei 15.30, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier, produs pe D.N. 1C.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 27 de ani din Tăuții Măgherăuș, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre Baia Mare înspre județul Satu Mare, ajuns la intersecția cu D.J. 109J, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat de 41 de ani din Tăuții Măgherăuș, care a fost proiectat de pe motociclu și s-a izbit de alt autoturism, la volanul acestuia fiind un bărbat de 32 de ani din  Seini.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 41 de ani, care a fost transportat la Spitalul din Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DROGAT LA VOLAN: Tânăr din Hideaga, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Trei maşini distruse într-o intersecţie din Borşa. Șoferul vinovat a dispărut de la fața locului (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV: Urmărit în trafic peste 20 de km, bătut dar și cu mașina distrusă. Poveste halucinantă pe relația Crăciunești – Sîrbi – ACTUALIZARE

Vasile Dale

2 mesaje

mo decembrie 7, 2022 at 8:24 pm

doi adormiti…

Raspunde
Alex decembrie 8, 2022 at 9:17 am

apoi da, si eu ma intrebam totusi nu o deschis ochii nici unul din ei sa se uite in jur sau in FATA?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult