BREAKING NEWSRecomandate

Un clan din Baia Mare, destructurat de mascaţi şi poliţiştii de la investigaţii economice

În urma activităților desfășurate ieri, 6 decembrie, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș, în cadrul unor cercetări într-un dosar penal, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrabandă, au fost puse în executare a 3 mandate de aducere și 12 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea faptei, în municipiul Baia Mare și Recea.

În cadrul cercetărilor efectuate, au fost indisponibilizare articole pirotehnice și 8.853 de pachete de țigarete, susceptibile că ar proveni din contrabandă.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 142.000 de lei.

Față de două persoane, o femeie, de 25 de ani și un bărbat, de 44 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea probării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE: Șofer de microbuz atacat cu bâta de ”rechinii” transportului de călători în Șomcuta Mare. Totul sub privirile călătorilor îngroziți. Mașina distrusă – ACTUALIZARE

Vasile Dale

S-AU PRONUNŢAT: Ucigaşii şefului de post Vişeu de Jos, închisoare pe viaţă

Vasile Dale

Doi pietoni accidentați pe o trecere pentru pietoni de pe bulevardul Republicii din Baia Mare (foto) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.