BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: La Cavnic ninge că-n povești

Azi vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Izolat va plouă slab, iar la munte pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 7 grade, iar cele minime între -2 și 0 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. La Cavnic ninge.
Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu șapte utilaje și au răspândit 37 tone de material antiderapant ( DN18, Pasul Gutâi, Dealul Hera, Viseu de Sus, DN17C, Dealul Ştefăniţei și DN18 Pasul Prislop). Cerul este acoperit. Vizibilitatea în trafic este redusă pe DN18, în Pasul Gutâi, între km 15 și km 35. Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu două utilaje și au împrăștiat 24 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și umed.

Te-ar putea interesa si

HAOS ÎN BAIA MARE: Doi șoferi aproape de comă alcoolică au provocat accidente rutiere

Vasile Dale

BORȘA: În vârf de munte și-au abandonat mașina de teren plină cu țigări de contrabandă (foto/video)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Salvamontiştii au intervenit într-o zonă greu accesibilă pentru salvarea unei femei de 64 de ani care s-a accidentat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.