BREAKING NEWSImportantNational

FOTO: Trimis înapoi în Germania: Un maramureșean aducea cu duba 1400 kg de haine uzate pentru o firmă din Baia Mare

Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare nu au permis intrarea în ţară a unei autoutilitare încărcată cu deșeuri, constând în textile și electrocasnice uzate.

Joi, 08 decembrie a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un maramureșan în vârstă de 50 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în România.

Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte uzate, de la o societate comercială din Germania având ca destinație o firmă din Baia Mare, județul Maramureș.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transfer de deşeuri, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate – în cantitate totală de 1.461 kg – nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu există documente legale, neavând certificatul de curățare și dezinsecție.



În acest caz, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL ÎN PLINĂ ZI: Băimărean agresat de un alt şofer. Mărul discordiei: locul de parcare (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Doi oameni încarcerați. O mașină cu roțile rupte, alta aruncată într-un gard după un impact violent între două mașini la Borșa

Vasile Dale

EXCLUSIV / IMAGINI ORIBILE LA SATULUNG: Un localnic se masturba pe acoperişul casei, sub privirile unor copii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult