BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

BORŞA: O autoutilitară s-a izbit de pod şi a căzut în Cisla. Cei doi pasageri, băuţi, s-au ales cu răni şi s-au dus la spital

Ieri, 09 decembrie, la ora 19.12, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de medicul de gardă din cadrul C.P.U. Borșa cu privire la faptul că la unitatea medicală s-au prezentat două persoane cu leziuni corporale că urmare a unui accident rutier.

Deplasați la spital, polițiștii au identificat victimele ca fiind doi bărbați de 44 respectiv 49 de ani din Borșa.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, pe strada Minerilor, o autoutilitară condusă de un bărbat de 63 de ani din oraș, într-o curbă, a acroșat parapetul metalic și balustrada podului de peste râul Cisla și a căzut în albia râului.

Victimele se aflau în calitate de pasageri în autoutilitară în momentul producerii accidentului rutier.

Atât șoferul cât și victimele au fost testate cu aparatul etilotest rezultatele fiind între 0.76 și 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care celor trei le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

LA ZDUP – MIRCEA DE LA BAIA MARE, COCAINA ECSTASY, CANNABIS, ETNOBOTANICE, MASINI DE LUX SI VILOACE CONFISCATE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

MUNŢII RODNEI / ACTUALIZARE: Un turist şi-a pierdut viaţa. Maşinile Salvamont sunt sub sechestru. Salvamontiştii borşeni vor interveni de azi înainte cu o trăsură cu cai (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Zilnic sună alarma de avertizare anti-aeriană la Solotvino. Deocamdată nu există risc de bombardament în zona apropiată Sighetului

Redactie

1 mesaj

Nelu buzura decembrie 12, 2022 at 2:24 am

La noi la Borsa nu avem o vizibilitate buna atunci cînd suntem pe „PODUL ȚÎȘLEI” ,că pietoni ,Deoarece fierul este ridicat de cei din maria „CNAIR” prea înalt totodată doua persoane robuste nu pot trece unul pe lîngă altul , este o strunga de OI , daca era o persoana acolo pina să vadă că mașina vine sau mai bine zis pina să audă că mașina vine spre dînsul ,este tîrziu ba mai mult daca o persoana vine strînsă între fiarele alea e clar că e in pericol de moarte!!!
Nimeni nu vrea să modernizeze ,nimeni nu s-a opus , sa nu mai zic de trecerea de pietoni ilegală de la Zona valcinet ,Nu are triunghiul de presemnalizare a unei treceri de pietoni rutier conform codului Rutier !!!!!

La web sit V-am pus link Domnule VASILE DALE ,care va duce direct la video cu trecerea de pietoni ilegală la Borsa Maramureș,toți se fac că este ok ,a fost și acolo un accident minor ,dar cînd v-a fi unul Grav vreau atunci sa vad pe unde mai scot autoritățile Cămasa !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.