Eveniment

FOTO: Ana Şerba, câştigătoarea titlului Miss Universitaria 2022

După o perioadă de doi ani pauză, anul acesta, Miss Universitaria a revenit în forțe, fiind o surpriză în sine, un spectacol cu sentimente și trăiri inedite.

Joi seara la Teatrul Municipal din Baia Mare a avut loc cea de-a XII-a ediție a proiectului Miss Universitaria, organizat de Liga Studeților ”Pintea Viteazul”. Tema evenimentului a fost ,,Latino”, aducând în fața publicului, cele mai colorate și pline de viață momente.

Competiția pentru titlul de Miss Universitaria 2022 a fost una foarte strânsă și a captat interesul publicului din sală prin probele la care concurentele au fost supuse, printre care se numără: proba de dans, originalitate, probă de cultură generală, defilarea în rochie de seară și în lenjerie.

Astfel, titlu de Miss Universitaria a fost câștigat de Ana Șerba, cucerind atât publicul, cât și juriul, care în cadrul concursului a evaluat creativitatea, originalitatea, inteligența și nu în ultimul rând, frumusețea participantelor.

Miss Popularitate a fost câștigat de Oana Pinte, iar titlul de Miss Originalitate de Cristiana Todorean.

Pe scenă, însă, nu au urcat doar cele 8 concurente, ci și invitatul special, Liviu Teodorescu, care a oferit un moment artistic muzical de neuitat celor prezenți în sală.

Seara a continuat cu o petrecere în localul Log Out.

Te-ar putea interesa si

Bărbat reținut și încătușat de polițiștii băimăreni, după o urmărire în trafic

Vasile Dale

Izidor Ruckel, copilul din Orfelinatul groazei din Sighet, apare într-un documentar realizat de Morgan Freeman (VIDEO)

Vasile Dale

INCA O CRIMA? SIGHETEAN DECEDAT DUPA CE AR FI FOST LOVIT IN CAP

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.