BREAKING NEWSEvenimentNational

ACCIDENT ÎN JUDEŢUL VECIN: Autoturism răsturnat în şanţ, o persoană încarcerată

Astăzi, la ora 18:58, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier, între localitățile Dara și Dorolț, DJ 194B.

La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele de intervenție ajunse la fata locului, au identificat un autoturism care a părăsit partea carosabilă intrând într-un parapet, răsturnat în șanț. Posibil o victimă încarcerată.

O victimă încarcerată și o altă victimă care necesită îngrijiri medicale, în sprijin se mai deplasează și ambulanța de prim ajutor SMURD B2. Ambele victime sunt conștiente. Acestea au fost predate echipajelor medicale și vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență, Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

BORȘA: Un scuterist a fost accidentat de o șoferiță din Ucraina. Bărbat beat criță la volan pe strada Valea Hotaruliui

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Carambol în zona în care s-a produs tragedia în care doi oameni au murit

Redactie

Tineri umiliți de ”barosanul” cu aere de ”manager” de la Carrefour Baia Mare. Mall-urile din Baia Mare ”copiază” capitala la năravurile proaste (CITITORI)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.