BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Circulație rutieră în condiții de iarnă

În cursul nopții a nins pe DN18, în Pasul Prislop. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 16 utilaje și au răspândit 59 tone de material antiderapant (pe DN1 C și E58, DN18, Pasul Gutâi, la Sighetu Marmației, pe Dealul Hera, la Vișeu de Sus, pe DN17C, Dealul Ştefăniţei, DN18, Pasul Prislop și DN18B, Dealul Pietriș). Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă. Cerul este acoperit. Fulguiește pe mai multe sectoare de drumuri publice din județ. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona montană înalta. Vizibilitatea în trafic este bună. Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, iar până în prezent nu au fost semnalate probleme în trafic. Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu șapte utilaje și au împrăștiat 59 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și umed.

Azi vremea se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse vor cădea precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. La munte va ninge slab. Vântul va sufla slab, cu intensificări pe crestele montane unde va viscoli ninsoarea sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și -3 grade.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – ACCIDENT PE DN18B: O femeie gravidă, un adult și patru copii răniți

Vasile Dale

TREI SĂPTĂMÂNI A DURAT PROCESUL DE SPĂLARE ŞI ALBIRE: Poliţia nu a luat nicio măsură după concertul lui Grigore Leşe de la ATP Tech Center Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV: ”Valutistul” din Vișeu de Sus jefuit în miezul zilei. 240.000 lei si 6.300 lire s-au ”evaporat”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.