BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV – Tragedie la Mireșu Mare: Bebeluș de 8 luni găsit mort în casă. Alt doilea deces subit al unui bebeluș de 8 luni în doar 6 zile!!! (actualizare)

”Azi, 13 decembrie, la ora 06.50, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un echipaj S.M.U.R.D. cu privire la faptul că o minoră a decedat la domiciliu din Mireșu Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul S.M.U.R.D., a fost declarat decesul minorei de 8 luni.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În funcție de rezultatul autopsiei, polițiștii continuă cercetările în acest caz” ne-a declarat subinspector Ionel Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Era primul copil al familiei

Tragedia este cu atât mai mare cu cât pentru tânăra familie din Mireșu Mare era primul copil. Mama micuței Anais este pur și simplu fără cuvinte. Conform surselor noastre săptâmâna trecută a fost cu micuța la UPU Pediatrie a Spitalului Județean Baia Mare. De acolo, după trei ore, a fost trimisă acasă cu tratament. Luni dimineața s-a dus la medicul de familie pentru că s-au ameliorat. Medicul de familie i-ar fi recomandat să meargă din nou la Urgență cu micuța. Familia ar fi cerut un alt tratament, lucru care s-a și prescris. Din păcate, marți dimineață, la ora 6.50, micuța a fost găsită fără viață.

Alt bebeluș decedat în 3 ore de la internarea în spital

Un incident cu multe asemănări s-a produs săptămâna trecută în Baia Mare. Un bebeluș tot de 8 luni a murit la aproximativ 3 ore după ce a fost internat în spital. Și acest micut ar fi ajuns la UPU Pediatrie și a fos trimis acasă pentru tratament. La revenirea la spital, micuțul a fost imediat internat, dar, din păcate a murit. În acest caz se așteaptă încă rezultatele de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș.

Toate declarațiile aparținătorilor dar și medicilor le veți putea afla într-un reportaj EXCLUSIV marca www.vasiledale.ro și PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un bărbat din Fărcaşa, băut, a făcut accident în judeţul vecin. A fugit de poliţie şi s-a oprit între tufe

Redactie

VALENTINE’S DAY: Cinci bărbați cercetaţi, accident rutier la Fărcaşa, infracţiuni rutiere pe bandă rulantă

Redactie

Clujean cu motocicletă rănit în timpul unei depășiri pe DN„1C în Buciumi. 8 dosare penale și zeci de amenzi date de poliția Rutieră în weekend

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.