Important

Despre alcool, tutun și droguri, cu elevii din Ulmeni și Cicârlău

Cu toate că se apropie vacanța, activitățile preventive continuă în rândul elevilor. Poate cu atât mai mult, pentru că este perioada premergătoare petrecerilor, care sunt asociate cu consum de alcool, tutun și în ultima vreme, tot mai mult, și cu droguri.
Mesajul polițiștilor de prevenire a cuprins atât informații despre componenta consecințelor asupra sănătății fizice și mentale cât și despre componenta consecințelor sociale și penale.
Elevii au aflat despre cum este metabolizat alcoolul de către organism, despre reacțiile pe care le pot avea sub influența alcoolului, despre infracțiunile pe care le pot comite sub influența alcoolului și a drogurilor, despre infracțiunile pe care le pot comite fiind dependenți de aceste substanțe, precum și despre modalitățile prin care pot evita aceste comportamente.
Viața este plină de provocări și de tentanții. Fiecare persoană experimentează pe parcursul vieții succesul și eșecul și fiecare persoană are modul propriu de a face față atât succesului cât și eșecului. Uneori alegem să bem de bucurie, alteori de necaz. Uneori ne drogăm din curiozitate, alteori din cauza problemelor cu care ne confruntăm. Soluția ideală ar fi să fim educați din punct de vedere emoțional în așa fel încât să facem alegeri sănătoase, atât pentru binele nostru cât și al celor din jurul nostru.
Polițiștii vă doresc, dragi tineri, petreceri cu final fericit!

Te-ar putea interesa si

Cum să transformi retururile și produsele schimbate în oportunități de vânzare

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a decis sancțiuni pentru angajații de la Blocul Alimentar: unul concediat, altul și-a dat demisia

Vasile Dale

FOTO: Un bărbat care voia să se sinucidă în pădurea de lângă Popas Regal Groși a fost salvat de echipele de salvare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.