Sport

TURNEU DE MINIFOTBAL OLD BOYS / CUPA MOȘ CRĂCIUN 2022: CS Sport Team recâștigă trofeul, adjudecat anul trecut de ASCO CF


Joi, 15 decembrie, Sala de Sport din Recea, a fost gazda organizării de către Clubul Sportiv de fotbal old boys Sport Team Baia Mare, a ediției a IV-a, a Cupei „Moș Crăciun”.

Alături de clubul organizator, CS Sport Team (prezent cu trei echipe), la turneu au mai participat Smart Boys Baia Mare respectiv ASCO CF (formația care a câștigat anul trecut trofeul).

Cele cinci echipe au jucat fiecare cu fiecare după regula berger.

În urma rezultatelor consemnate, CS Sport Team (albaștri) au reușit să își adjudece trofeul, podiumul fiind completat de CS Sport Team (galbeni) respectiv ASCO CF Baia Mare. Locurile patru și cinci au revenit formațiilor Smart Boys Baia Mare respectiv CS Sport Team (roșii). Premiile au constat în cupe, diplome și medalii.

Organizatorii competiției au acordat următoarele premii speciale:
Golgheterul turneului: Cristian Bărbos – CS Sport Team (albaștri)
Cel mai bun portar: Eduard Costin – CS Sport Team (galbeni)
Cel mai bun jucător: Rareș Pop-Popescu – CS Sport Team (albaștri)
Cel mai bun apărător: Eugen Timar – Smart Boys Baia Mare
Cel mai bun mijlocaș: Andrei Ionuț Pop – CS Sport Team (roșii)
Cel mai bun atacant: Andrei Pop – ASCO CF Baia Mare

Arbitrul turneului: Alex Neamț – AJF Maramureș, a fost recompensat și el cu o diplomă și o medalie. De asemenea au primit câte o diplomă Daniel Lupuți și Ioan Ciocian, scorerii turneului.

Așa cum echipa de fotbal old boys Sport Team Baia Mare, a fost alături de prietenii de la Fan Sport Baia Mare, în campania „Dăruind vei dobândi”, pentru ajutorarea copilului Rareș, tot așa și și acum în luna decembrie, a avut că scop permanentizarea acestei competiții ajunsă la cea de-a patra ediție, pentru a ajuta familii nevoiașe, respectiv, în acest an de a susține cu sume de bani, alimente și medicamente două familii de bătrâni din localitatea Bozânta Mare, iar pentru cei doi nepoței aflați în grija acestor două familii de seniori, vor fi asigurate acum în prag de sărbători, dulciuri și articole de îmbrăcăminte.

Prin „dărnicia” tuturor componenților celor trei echipe (Smart Boys, ASCO CF și Sport Team), a ziarului online „Sport Maramureș”, administrat de Pop Adelin Ovidiu, a societății comerciale SILTEC Baia Mare, administrator Pop Ovidiu și a unei persoane anonime care a donat o importantă sumă de bani, în preajma Crăciunului, reprezentanții echipei Sport Team, se vor deplasa la cele două familii identificate, pentru a le face viața mai ușoară cu ocazia sărbătorilor de iarnă, și nu numai.

Tot cu ocazia acestei competiții a venit „moșul” și pentru o fetiță prezentă la sală, iar jucătorul echipei Sport Team, Virgil Rațiu, a fost recompensat cu o diplomă pentru golul cu numărul 700 marcat în contul echipei, în meciul cu Smart Boys Baia Mare, desfășurat în data de 19.08.2022.

Se aduc mulțumiri și PlusTV Maramureș, realizator de emisiuni sportive Alin Boțioc, partener media la această competiție.

Cu această ocazie echipa Sport Team Baia Mare, urează tuturor sărbători fericite și La mulți ani!.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI PE PODIUM LA CAMPIONATUL DE ÎNOT AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

Vasile Dale

ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 victorie categorică împotriva echipei CSM Unirea Alba Iulia U15

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS. MECI AMICAL: Nyirgyulaj (Ungaria) – Sport Team Baia Mare 2-4 (1-2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.