BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

Uite care sunt jocurile cu sloturi apreciate oriunde

Jocurile de sloturi sunt cu siguranță printre cele mai apreciate jocuri de la cazinouri, în special de la cele fizice. De cele mai multe ori o să observi că scaunele de la sloturi sunt aproape mereu ocupate la cazinourile fizice. De obicei, jocurile care oferă cele mai bune linii de plată vor fi cele la care lumea stă la coadă ca să joace sau oferă un jackpot progresiv. La cazinourile online te poți bucura de diferite bonusuri, cum sunt cele de rotiri gratuite sau bonusuri de bun venit sub formă de puncte pe site. Hai să vedem care sunt câteva dintre cele mai apreciate sloturi la nivel global.

Mega Moolah

Mega Moolah este unul dintre sloturile care au luat cea mai mare amploare printre jucători, iar acest joc este creat de unul dintre giganții industriei, și anume Microgaming. Principalul motiv pentru care este atât de jucat este acela că oferă 25 de linii de plată și este un slot progresiv, ceea ce înseamnă că va oferi un jackpot uriaș unui jucător norocos. În ceea ce privește tema slotului, cei de la Microgaming au ales să folosească o temă de safari African cu mulți elefanți, girafe, antilope, lei, zebre și maimuțe ca simboluri principale în joc.

Un avantaj considerabil pe care îl oferă slotul Mega Moolah este că atunci când prinzi 3 simboluri speciale pe aceeași linie vei primi 15 rotiri gratuite. În timpul celor 15 rotiri gratuite, toate câștigurile tale vor fi triplate și vei putea să prinzi și mai multe rotiri gratuite. În aceste runde bonus poți chiar să prinzi și unul din cele 4 mari jackpoturi.

Book of Ra

Book of Ra este un alt slot pe care îl vei regăsi atât la cazinourile fizice, cât și la cele online. Principala temă a acestui slot este Egiptul antic și oferă un număr de 9 linii de plată. Deși oferă mai puține linii de plată decât Mega Moolah, vei descoperi faptul că aceste câștiguri vor fi mult mai consistente și îți vor oferi runde bonus.

Spre exemplu, atunci când nimerești 5 arheologi pe aceeași linie, pariul tău va fi multiplicat cu 5000. O altă caracteristică interesantă la acest slot este cea de rotiri gratuite care îți oferă posibilitatea de a câștiga sume mult mai mari decât de obicei. Pentru a putea beneficia de aceste rotiri gratuite va fi nevoie să nimerești cel puțin 3 simboluri speciale cu cărți. După aceea, fiecare carte își va deschide foile și vei primi un simbol.

Mega Fortune

Unul dintre aparatele de sloturi care a reușit să facă câteva persoane milionare este Mega Fortune. Acest slot este dezvoltat de către cei de la NetEnt, un dezvoltator foarte cunoscut de jocuri de noroc. Slotul Mega Fortune are în total 25 de linii de plată și 5 coloane de simboluri, printre care se numără bijuterii și ceasuri scumpe, mașini de lux și iahturi. Modalitatea prin care aceste sloturi funcționează sunt jackpoturile, și există mai multe tipuri de jackpoturi pe care le poți întâlni, în special jackpoturi progresive: Major Jackpot, Mega Jackpot și Rapid Jackpot. Fiecare dintre aceste jackpoturi au un anumit timp în care trebuie să fie atinse, timp ce îți va fi afișat în colțul de la ecran.

Simbolul special de la jackpot este șampania, iar dacă reușești să prinzi cel puțin 3 șampanii vei activa runda de bonus și de rotiri gratuite. Simbolul pentru bonus este roata norocului, iar la fel ca în cazul șampaniei dacă nimerești 3 astfel de simboluri pe o singură linie vei activa runda bonus.

Starburst

Continuăm această listă tot cu un slot de la cei de la NetEnt. Acest slot are 5 coloane de simboluri și 10 linii de plată în total. Tema principală a acestui slot este spațiul cosmic plin de lumini de toate culorile. Nici de aici nu lipsesc simbolurile speciale în timp ce vei fi acompaniat de muzică de călătorie. Simbolurile Wild vor putea să apară pe parcursul rotirilor pe liniile 2, 3 sau 4. Atunci când reușești să prinzi cele 3 simboluri Wild pe aceeași linie, aceste 3 simboluri vor rămâne pe ecran în timp ce restul coloanelor vor continua să se învârtă. În funcție de simbolurile care vor apărea pe acele coloane, vei primi bonusuri și chiar rotiri gratuite.

Suma cea mai mare pe care o poți câștiga la o simplă rotire este de 100.000 de dolari. Pentru a putea câștiga o astfel de sumă este nevoie să prinzi 5 simboluri cu bare pe o linie de plată activă, adică după ce activezi un bonus. Este un slot care cu siguranță că merită încercat.

Age of the Gods

În cazul în care ești pasionat de mitologia greacă, Age of the Gods este un slot cu o astfel de tematică. Dezvoltatorul acestui slot este Playtech și este un slot de tip progresiv cu 20 de linii de plată și 5 coloane de simboluri. Printre simbolurile pe care le poți prinde se numără zei antici, precum Hercules, Zeus, Poseidon și Athena. Acest slot îți oferă multiplicatori, adică acele simboluri speciale îți vor putea dubla sau chiar tripla suma pe care o vei câștiga.

Cel mai interesant bonus pe care îl poți prinde la acest slot este să nimerești 5 simboluri cu zei pe aceeași linie de plată pentru a-ți multiplica pariul de 200 de ori. Fiecare dintre zeii acestui slot îți vor oferi runde de rotiri gratuite.

Concluzie

Data viitoare când alegi să te conectezi la cazinoul tău online sau fizic preferat cu siguranță că vei știi la care sloturi să joci. Dacă ești fan al junglei sau safari-ului, Mega Moolah este alegerea perfectă, iar Book of Ra îți oferă o temă a Egiptului antic. În schimb, Mega Fortune este unul dintre cele mai cunoscute sloturi pentru milioanele de dolari pe care le oferă la jackpoturi. Starburst este pentru iubitorii filmului Star Wars, iar Age of the Gods este un slot cu tematică din mitologia greacă. Pe oricare îl vei alege îți urez mult succes la rotiri!

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Şimon: „O picătură de Maramureș prezentă în capitala SUA…” – pentru proşti

Redactie

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul PNL ataca sectorul construcții și IT”

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Două maşini dintr-o coloana oficiala, implicate într-un accident rutier la Buciumi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.