BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Băimăreni, avem luminițe ca-n filmele hollywood-iene, dar gunoiul cine ni-l ridică de pe străzi? Ghițucă ai văzut pe cineva că îl împrăștie?

Baia Mare a ”îmbrăcat haine” de sărbătoare încă din 6 decembrie. Niște haine extrem de scumpe, am spune noi, cumpărate parte din magazinele care comercializează exclusiv braduri de lux. Așa vreo 2 milioane de lei vor pleca din conturile Primăriei Baia Mare pentru luminițele din Baia Mare.

Alte câteva sute de mii de lei, dacă nu cumva milioane, vor pleca spre conturile Electrica pentru factura ce va veni pentru folosirea energiei electrice.

Și nu sunt singurii bănuți aruncați în conturile unora sau altora. Sute de mii de lei vor ajunge în conturile soliștilor care au evoluat sau vor evolua pe scena din Centrul Vechii al orașului. Alți banuți pentru focurile de artificii.

Și am putea continua să arătăm cum se risipește banul public în nicio lună de zile. Dar să revenim. Cititorii noștri ne-au trimis imagini video înregistrate în această seară (duminică, 18 decembrie 2022) la intersecția străzilor Păltinișului cu Pășunii.

Străduță gătită de sărbătoare, luminițe strălucitoare – asta doar dacă privește spre cer! Când ajungi cu privirea pe pământ îți vine să vomiți! Gunoaie neridicate de zile-ntregi zac împrăștiate pe lângă rampa de gunoi a celor de la Drusal. O fi fost tomberoanele pline și oamenii le-au depozitat pe unde au apucat? O fi fost alți ”locuitori” ai urbei care au scotocit prin ele și le-au împrăștiat pe jos în goana după a găsi ceva util pentru a-și potoli foamea? Nimeni nu știe.

Dar totuși este cineva care ar trebui să știe: Poliția LOCALĂ Baia Mare. Adică Ghițucă, marele șăf al acestei instituții total inutile pentru Baia Mare. Păi cum să știe Ghițucă așa ceva? Că doar se întâmplă la marginea municipiului Baia Mare, nu în buricul târgului. Se lăuda administrația publică locală că va cumpăra (sau a cumpărat că nimeni nu mai știe) ”miliarde” de camere de supraveghere… Poate la anul! Glumă bună, evident.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un pieton a fost accidentat de o mașină între Săcălășeni și Cătălina – ACTUALIZARE

Vasile Dale

VIDEO – VREME REA ÎN MARAMUREŞ: Potop la Suciu de Sus – Cod portocaliu până duminică seara

Redactie

INCENDIU VIOLENT: GOSPODARIA UNEI BATRANE DIN VISEUL DE SUS A ARS CA O TORTA (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.