Eveniment

RUTIERE: Accident de circulaţie pe DN 18, şoferi băuţi depistaţi la volan

Ieri, 18 decembrie, la ora 09.38, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident pe drumul național 18, pe strada Dragoș Vodă.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din județul Brașov, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare către Moisei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care avea aceiași direcție de deplasare, la volan aflându-se un bărbat de 75 de ani din Vișeu de Sus.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 66 de ani din  județul Brașov, pasageră în unul dintre cele două autoturisme, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 75 de ani, iar în celălalt caz a rezultat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

Acțiune pe linie rutieră desfășurată de polițiștii din Baia Sprie

În perioada 12-18 decembrie a.c., polițiștii din Baia Sprie au executat o acțiune pe linie rutieră, în vederea prevenirii accidentelor rutiere și identificării celor care nu respectă legislația rutieră în vigoare.
Polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 12.000 de lei. Au fost reținute patru permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare.

*****

Trei bărbați au condus sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din Borșa au identificat azi-noapte, un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani din oraș. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la Spitalul din Borșa în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, bărbatul a refuzat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Aseară, polițiștii din Cavnic au identificat pe strada Eliberării din oraș, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani din oraș.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot aseară, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel 112 despre facptul că un autoturism circulă haotic pe D.J.  108A.
În urma apelului, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, totodată fiind luată legătura telefonică și cu apelantul, care circula în spatele autoturismului. Din cele relatate de apelant, la un moment dat, în localitatea Colțirea, autoturismul sesizat prin apel s-a oprit în afara părții carosabile lângă un stâlp din beton.
La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul, iar la volan se afla un bărbat de 46 de ani din Sighetu Marmației.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medicală Fărcașa,  unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Buni Ioana din Poienile Izei a împlinit 100 de ani. A fost la doctor doar o singură dată toată viaţa (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: La Săliștea de Sus, un tânăr băut a derapat pe polei și s-a izbit de o mașină care circula regulamentar

Vasile Dale

INCIDENT GRAV LA SCOALA: Elev lovit cu capul in gura de un profesor la CN Vasile Lucaciu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.