BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Accident grav la Cicârlău. Două autoturisme implicate în care erau 7 persoane. Două tinere rănite (ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza localității Cicârlău.

Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate două autoturisme, în care erau 7 persoane. Două dintre acestea au nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD au fost trimise la fața locului.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale și vor fi transportate la UPU a Spitalului Județean de Urgență Maramureș.

Polițiștii sunt la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 20 decembrie, la ora 21.40, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1 C, în localitatea Cicârlău.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Baia  Mare, dinspre Satu Mare înspre Baia Mare, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 24 de ani din Suceava, care se afla angajat în depășirea regulamentară a acestuia.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere de 18 respectiv 20 de ani, care au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără să rămână internate.

 Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

 În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

STAȚIUNEA JUPITER: Doi frați din Maramureș, campioni la înot, salvaţi din valurile Mării Negre în ultima clipă (VIDEO)

Vasile Dale

PANDEMIA L-A ADUS ACASĂ: Un român din Borşa a renunţat la Italia şi a deschis o afacere în oraşul natal. „Mă gândeam că dacă mor nu o să ştie nimeni unde sunt”

Redactie

VIDEO – CARANTINĂ PE HÂRTIE: Botez cu zeci de participanți în apele râului Lăpuș la Cătălina. Alții înghesuiți într-un lăcaș de cult (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.