Eveniment

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat din Ocna Șugatag care şi-a agresat soţia şi fiica de 16 ani

Aseară, 19 decembrie, la ora 23.25, polițiștii Secției 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o tânără, cu privire la faptul că tatăl său este agresiv și o amenință pe ea și mama ei.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta ca fiind o minoră de 16 ani, pe mama acesteia, o femeie de 40 de ani și pe tatăl ei, un bărbat de 46 de ani.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan izbucnit la domiciliu pe fondul consumului de alcool, bărbatul le-a agresat fizic pe cele două și le-a amenințat cu un cuțit.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea internării la Secția Psihiatrie.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie şi ameninţare.

Te-ar putea interesa si

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV ACCIDENT: Un tânăr de 21 ani încarcerat într-o mașină cu volan pe dreapta în zona Gura Repezii din Borșa (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: Impact între două maşini pe Bd. Independenţei, la podul de la Kaufland

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.