BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

DIN JUDEȚ: Accident rutier soldat cu trei victime în Rona de Sus. Șofer beat și cu permisul reținut a intrat într-o mașină parcată la Borșa

Ieri, 22 decembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii din Sarasău au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18 în localitatea Rona de Sus, soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 30 de ani din Petrova, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare , a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat din comuna Leordina.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a doi pasageri de 10 și 36 de ani, care au fost transportați la C.P.U. Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etiloterst rezultatele fiind zero şi le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Înfracțiuni rutiere comise de un tânăr din Borșa

Aseară, 22 decembrie, la ora 23.25, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 18, strada Libertăţii din Borşa, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că a avut loc un accident rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani din oraș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind  de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de recuperare Borşa – C.P.U., pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar în prezenţa medicului de gardă, tânărul a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.

Totodată, polițiștii au mai stabilit faptul că șoferul nu avea drept de conducere deoarece permisul îi este reținut.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Te-ar putea interesa si

JIBOU: Un maramureşean din Seini a alimentat la un PECO, dar… a ”uitat” să plătească

Redactie

FOTO: Motociclist din Maramureş, accidentat pe Podul Decebal din Satu Mare

Redactie

ULTIMA ORĂ / BAIA MARE: Impact între două maşini la RFN, tamponare pe Bd. Decebal

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.