BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

BORȘA: Un scuterist a fost accidentat de o șoferiță din Ucraina. Bărbat beat criță la volan pe strada Valea Hotaruliui

Ieri, 29 decembrie, la ora 14.55, polițiștii din Borșa au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.18, strada Libertății din oraș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 48 de ani din Ucraina, a surprins și accidentat cu oglinda laterală dreapta, un motociclu condus de către un bărbat de 64 de ani din Borșa.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma  impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motociclului care a fost transportat  la C.P.U. Borşa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia.

Ambii conducători de vehicule au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind zero în ambele cauze.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Depistat de polițiști la volan fără permis și cu alcoolemie

Aseară, 29 decembrie, la ora 21.50, polițiștii din Borșa au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Valea Hotarului din oraș.

La volan a fost identificat un bărbat de 46 de ani din Borșa care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la secţia U.P.U. Borşa, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.  

Te-ar putea interesa si

DIVERGENȚE la ITPF Sighet: Vrem orele sindicale! VS Să trimită sentința în care se precizează calitatea

Vasile Dale

Al 6-lea accident in 12 ore: Impact violent intre o masina de politie si un autoturism la Barsana (FOTO EXCLUSIV ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Festival de muzică și artă medievală & folk-2017: PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Vasile Dale

3 mesaje

Anonymus decembrie 31, 2022 at 9:52 pm

In borsa circulă zilnic mopede chiar copii minori ,nimeni nu i opreste ,fara casca ,fara asigurare ,pe atv se circulă in 2 fara casca și fara a fi inscris atv la primarie ,nimeni nu face nimic pentru a i deranja ,sunt copii de bani gata cu parinti care au prieteni pe la poliție , sunt mopeduri electrice motor 45 km ,conduse de minor de 14 ani ,nimeni nu i vede !!!

Cit despre cel de 46 ani mereu umbla cu masina beat ,a îndoit vre-o 3 prin gărduri pe valea hotarului , acolo sunt inca 2 care umbla beti la volan ,un baiat venit de prin italia ,are o masină gri și un furgon alb cu un șofer brunet ,mereu sunt beți la volan ,eu circul zilnic ca locuiesc pe valea hotarului!!

Și fiul celui de 46 ani umbla fara permis pina anul trecut cînd l-a obținut !!!

Raspunde
Activistul Borsean ianuarie 2, 2023 at 4:07 pm

Oha. Sa ii vedeti pe teren cum fac drifturi cu harburile de jeepuri. Vin la barul Titi si la Il padrino si consuma alcool dupa care drifturi, si turuituri non stop. Inclusiv tractoristul nr 1 pe care l am vazut astazi prin oras conducand, dar lui i s a suspendat permisul.
Cat despre atv chiar asa este nu au pic de rusine. Umbla cu copii mici de 5 ani fara casca. Le tureaza din contra.

Raspunde
Anonymus ianuarie 7, 2023 at 6:05 am

Pai mai sunt care vin beți cu mașini din Vișeu de sus la mănăstirea pe strada gîrlei și deranjează nopțile , la Lidl noaptea este teroare în parcare morți de beți și drifturi , ar trebui ca autoritățile din poliția Borsa sa ceară imaginile video de pe timpul nopții ,pentru a vedea șmecheri beți ce fac noaptea în parcarea Lidl din Borsa , menționez că simbata și duminică în general e teroare!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.