BREAKING NEWSEvenimentNational

O maramureşeancă şi un gorjean s-au căsătorit în primele secunde din 2023 la Poarta Sărutului din Tg. Jiu

Şanse mici să uite vreodată aniversarea căsătoriei. Dublă sărbătoare de acum înainte, de Revelion, pentru opt cupluri care s-au cununat, în noaptea dintre ani, la Târgu Jiu, lângă Poarta Sărutului. Doi îndrăgostiţi au străbătut chiar câteva sute de kilometri ca să spună cel mai hotărât „Da” din viaţa lor lângă celebra sculptură a lui Brâncuşi. Au venit tocmai din Maramureş şi s-au căsătorit în costume tradiţionale, în Gorj.

Ea, maramureşeancă, el, gorjean. O frumoasă poveste de dragoste începută în urmă cu aproape un an, în Londra, a fost consfinţită lângă capodopera lui Brâncuşi, la trecerea dintre ani. Vremea prietenoasă i-a permis miresei să îmbrace hainele tradiţionale de acasă în ziua cununiei. „O idee spontană. A venit pur şi simplu. Nu ne aşteptam. Aşa a fost să fie”, spune mirele. „Am vrut să ne facem cununia aici, dar când am depus actele a fost să fie în noaptea de Revelion”, spune mireasa.

Pentru Ema şi Liviu, 2023 aduce şi cel mai frumos cadou. În această lună, va veni pe lume băieţelul lor. „Am zis să fie ceva mai special, mai frumos”, a declarat Liviu. Aceşti tineri sunt din Timişoara. S-au îndrăgostit în urmă cu 15 ani, dar abia acum o lună au decis să facă şi următorul pas. Ionela a căutat mult rochia visurilor sale. Albă, cu decolteu, dantelă şi paiete. Şi dacă tot nu a mai fost gerul din alţi ani, a putut s-o poarte fără griji la miezul nopţii.

În total, opt cupluri şi-au unit destinele la Poarta Sărutului, în primele clipe din 2023.

observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

200 de evrei vor veni la Sighetu Marmației cu o cursă directă New York – Satu Mare, cu Boeing 787 Dreamliner

Vasile Dale

Controale pe drumurile publice pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite la regimul silvic

Vasile Dale

EUROPOL – Polițiștii din Maramureș părăsesc grupurile ,,profesionale” de WhatsApp

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.