BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

NEMAIÎNTÂLNIT: Un bărbat din Rona de Sus a fost mușcat de un șarpe… în plină iarnă

În data de 2 ianuarie a.c. la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului mun. Sighet s-a prezentat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Rona de Sus acuzând că a fost mușcat de un șarpe în timp ce încerca să scoată fân dintr-un șopru pentru a-și hrăni vitele.

Mare le-a fost mirarea medicilor când cele declarate de bărbat s-au adeverit, acesta fiind într-adevăr mușcat de un șarpe.

Situația este una nemaiîntâlnită, având în vedere că pe perioada sezonului rece șerpii și reptilele sunt în hibernare. Într-adevăr, acest început de an a debutat cu temperaturi neobișnuit de mari, în zona Maramureșului Istoric înregistrându-se temperaturi chiar și de peste 15 grade Celsius.

Medicii au ajuns la concluzia că șarpele care l-a mușcat pe bărbat nu este unul veninos, fiind probabil un șarpe de casă. După ce bărbatul a primit tratamentul corespunzător, acesta a fost lăsat să plece acasă.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: TRUPUL UNUI BĂRBAT A FOST GĂSIT PLUTIND ÎN APA SĂRATĂ (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Cabana dirijorului Corului Bărbătesc din Finteușu Mare a fost aprinsă. Proprietarul este socrul vicepreședintelui CJ Maramureș și tatăl directoarei Ansamblului Național Transilvania. Focul ar fi fost pus intenționat (FOTO)

Vasile Dale

RISCĂ PÂNĂ LA DOI DE ÎNCHISOARE: Tânărul sălăjean care a făcut pipi pe maşina poliţiei a fost identificat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.