BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Un șofer de pe Valea Ruscovei beat a intrat cu mașina în două autoturisme parcate. Altul prins drogat la volan (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a produs în noaptea Ajunului Crăciunului Ucrainean pe raza localității Ruscova. Un șofer s-a urcat la volan deși a consumat băuturi alcoolice. Acesta a pierdut controlul volanului autoturismului pe care-l conducea și s-a izbit de două autoturisme care erau parcate regulamentar în afara părții carosabile.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe șoferul vinovat, etilotestul indicând 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt șofer a fost identificat în trafic de polițiștii de la Leordina. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest. Aparatul a indicat faptul că a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. El a fost dus la o unitate medicale pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea substanțelor consumate. Totodată s-a întocmit pe numele acestuia un dosar penal.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În noaptea de 07 ianuarie, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe drumul județean 187, în Ruscova.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 36 de ani din Ruscova, aflat la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care se aflau parcate în dreptul unui imobil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

         Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

foto principal ilustrativ @arhivă

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Şofer beat, prins la volan cu 142 km/oră

Vasile Dale

FOTO: Accident la Bunești, o mașină spulberată de o dubă înmatriculată în Maramureș, șoferul tocmai se pregătea să urce la volan

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Prăpăd la Tăuții de Sus. Cu 0,99 în etilotest un șofer a distrus totul în cale și, de față cu polițiștii, a sărit să îl bată pe un alt șofer (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.