BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Imagini halucinante pe o șosea din Maramureș – Câine alergat după un autoturism pe DN1C. Scuzele proprietarului: îi murdărea bancheta

Imagini halucinante au fost surprinse de pasagerul unui autoturism aflat în trafic pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej între localitățile Recea și Lăpușel. Acesta a surprins cum un bărbat aflat pe scaunul din dreapta față într-un autoturism care circula în față ținea o lesă în mână și trăgea câinele după mașină.

Omul a alertat poliția. Totodată a transmis și site-ului www.vasiledale.ro imaginile revoltătoare.

”Polițiștii din Recea au fost sesizați printr-un apel telefonic la 112 despre faptul că pe DN1C un câine aleargă după un autoturism. În urma verificărilor polițiștii au identificat proprietarul animalului. Este vorba despre un bărbat din localitatea Bozânta Mică” a declarat pentru www.vasiledale.ro, Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.



Conform informațiilor noastre bărbatul își cumpărase câinele din Baia Mare, avea carnet de sănătate și nu prezenta urme de tortură. Incredibilă a fost justificarea bărbatului pentru că și-a alergat câinele după autoturism aproape 10 kilometri: animalul era murdar când l-a cumpărat și nu a vrut să își murdărească bancheta din spate a autoturismului!!! Totodată, acesta a precizat polițiștilor că a mers cu viteză foarte mică cu mașina tocmai pentru ca animalul să alerge ușor, menționând că a parcurs dinstanța dintre Baia Mare și Bozânta Mică în aproximativ 60 de minute.

Totuși, miercuri dimineață polițiștii de la Poliția Animalelor se vor întoarce la gospodăria omului din Bozânta Mică pentru a continua ancheta, urmând să dispună măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

VITEZOMANII DIN MARAMUREŞ ÎN VIZORUL POLIŢIŞTILOR: 26 de permise de conducere reţinute, din care 19 pentru viteză

Redactie

DOLIU LA FC PRIETENIA BAIA MARE: Avocatul Tavi Cioltea – ”Bunicu” s-a stins din viață la 70 ani

Vasile Dale

Maramureșean condamnat la închisoare de autorităţile britanice, oprit la ieșirea din România

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult