BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: Prima prelevare de organe din 2023 la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Decizia familiei pacientului de 21 ani a salvat alte vieți

#Transplantul înseamnă VIAȚĂ! Mai mulți pacienţi aflaţi pe listele de aşteptare au primit o nouă şansă la viaţă prin transplant datorită gestului altruist făcut de o familie, de această dată din Maramureș.

”Sincere condoleanţe, mulţumiri şi profund respect familiei unui pacient aflat în Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia -Mare , care şi-a găsit puterea de a face gestul altruist pentru donarea de organe şi a acorda altor oameni necunoscuţi o şansă la viaţă. Durerea acestei familii s-a transformat într-o minune şi şansă nesperată pentru alţi oameni, pentru alte familii care suferă alături de rudele lor aflate pe listele de așteptare” a transmis Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Ieri, echipa de medici coordonate de dr. Vasile Lungu, dr. Pop Dan, dr. Curca, dr. Bunea Andrei au prelevat organele de la un pacient în vârstă de 21 ani aflat în stop cardio-respirator care nu a mai putut fi salvat. Medicii au prelevat ficatul, rinichii, corneea, tendoanele pacientului de 21 ani, astfel alți pacienți vor avea o șansă uriașă la viață.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE ÎN AJUN DE CRĂCIUN: Un bebeluș de o lună a fost găsit mort într-o colibă din zona Pirită (actualizare)

Vasile Dale

Detectoare de fum gratuite pentru români. Maramureșul printre județele în care se montează gratuit

Vasile Dale

ACŢIUNE CONTRACRONOMETRU a salvamontiştilor la Lacul Albastrul pentru salvarea unui tânăr care ar fi consumat droguri și avea cu convulsii – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.