BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Incendiu violent la acoperişul unei case din Dămăcuşeni. Un bătrân a fost salvat de un localnic (actualizare)

Pompierii, echipaje SMURD şi de poliţie se află în acest moment la Dămăcuşeni. Se intervine pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperişul unei case.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea focului.

ACTUALIZARE

”Eu cred că de la horn a izbucnit focul. Am fost primul la fața locului. Era o persoană mai în vârstă în casă. L-am scos afara. Cu ajutorul oamenilor am reușit să limităm incendiul până la sosirea pompierilor. Bărbatul nici nu și-a dat seama că acoperișul de la imobil luase foc. Chia eu am sunat la 112 și am oprit curentul. Am avut noroc că era niște apă într-o vană și am urcat la etaj cu gălețile și am tot aruncat apă. Planșeul fiind din lemn s-a extins rapid. A contat foarte mult, cred eu, că am aruncat apă acolo la pod” ne-a povestit Dorin Petreuș.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI ÎN WEEKEND: Un băimărean beat a furat maşina prietenului şi a făcut câteva ture, iar un altul s-a urcat beat la volan şi a lovit două maşini parcate

Vasile Dale

Participare record la al doilea eveniment privind oportunitățile de finanțare în cele 7 parcuri industriale pe care Consiliul Județean le dezvoltă în Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV: REANGAJARI ÎN POLIȚIE DOAR PENTRU CINE TREBUIE? – Respinși deși cazierul judiciar este CURAT! IPJ Maramureș a motivat cu ceva ce nu există tocmai în criteriile cerute de ei (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.