BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Coliziune între două autoturisme pe DJ 184. Trafic dirijat de poliţie – ACTUALIZARE

Impact între două autoturisme pe pe DJ184, Baia Sprie – Cavnic. Intervin echipaje SMURD şi de poliţie. Traficul se desfăşoară pe un sens şi dirijat de politie.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 15 ianuarie, la ora 12.55, polițiștii din Cavnic au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 184 pe raza orașului.



Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 23 de ani din Cavnic a condus un autoturism dinspre Cavnic înspre Budești, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 30 km/h, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în în coliziune frontală cu un autoturism care era condus din sens opus de către un bărbat de 34 ani, din Budești.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 43 ani din Budești, care se afla în calitate de pasager într-unul din autoturismele implicate în accident.

Victima a fost transportată de un echipaj S.M.U.R.D., la Spitalul Județean de Urgenţă  Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 34 de ani și de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 23 de ani.

Șoferilor le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Traficul în zonă a fost restricționat aproximativ 50 minute, până la finalizarea activității de cercetare la fața locului, circulația rutieră desfășurându-se alternativ pe o singură bandă de mers.

Conducătorul auto de 34 de ani, împreună cu un alt pasager din același autoturism s-au prezentat ulterior la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Nici o victimă nu a necesitat internarea în spital.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DETALII ÎN CAZUL PĂDURARULUI UCIS: Cine sunt bărbații audiați de anchetatori: „Nimeni nu spune că unul dintre ei este nepotul prim-procuroarei din Tg. Lăpuş“

Vasile Dale

Echipa de paramedici de la ISU Baia Mare a reprezentat România la Campionatul Mondial de descarcerare și prim ajutor în traumă ( World Rescue Challenge)

Vasile Dale

Școala Altfel… Tradițională, la Şcoala Gimnazială Cupşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult