BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Bătaie între o femeie de serviciu și o consilieră locală în Școala Generală Desești. Motivul ar fi infidelitatea soțului

Incident grav astăzi la Școala Generală din comuna Desești, județul Maramureș. Două femei s-au luat la bătaie la intrarea în școală. Față în față s-au aflat: femeia de serviciu a școlii și o consilieră locală din Desești. Motivul ar fi unul halucinant: soțul consilierei, ar avea o aventură cu femeia de serviciu.

Conform informațiilor noastre se pare că profesorul de sport se pare că a intervenit pentru a le despărți. Poliția din Ocna Șugatag dar și un echipaj SMURD de la Sighetu Marmației au intervenit. Polițiștii au deschis un dosar penal dar au plicat și o sancțiune contravențională de 3.000 de lei.

Ce spune Poliția



Poliția confirmă incidentul. Apelul la Serviciul 112 a fost dat la ora 11.28 de femeia de serviciu. ”La fața locului colegii au identificat apelanta, o femeia în vârstă de 32 de ani din Desești. Aceasta a relatat că în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu în unitatea de învățământ o femeie în vârstă de 52 de ani a agresat-o fizic, cu palmele peste față și tragând-o de păr. Un echipaj SMURD a transportat victima la spitalul din Sighetu Marmației pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au sancționat-o contravențional la Legea 61/1991 cu suma de 3.000 de lei pe femeia în vârstă de 52 ani pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora. Totodată polițiștii continua cercetările și într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

VIDEO: 6,2 milioane de lei investiți în obiectivul ”Sala de Sport” a comunei Bârsana

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – PANICĂ: Un autobuz cu muncitori de la Aramis a luat foc în mers la Pribilești

Vasile Dale

APE UMANITAR: Efrem, un copil de 4 ani, bolnav de cancer, are nevoie de ajutorul nostru

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult