BREAKING NEWSEvenimentNational

FOTO: Un maramureşean a ajuns cu maşina în şanţ în urma unui accident produs pe DN VOCE

În dimineaţa zilei de luni, 16 ianuarie, în jurul orei 05.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN VOCE, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce conducea autoturismul din direcția localității Sânnicoara, la intersecția cu DN VOCE, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Maramureş.

În urma impactului, autoturismul condus de maramureşean s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătorul auto de 52 de ani și o pasageră în vârstă de 47 de ani au fost transportați la o unitate medicală pentru mai multe investigații.

Ambii şoferi au fost testaţi, testările alcoolscopice indicând rezultate negative.

ISU Cluj:

La evenimentul rutier au intervenit şi pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, iar unul dintre acestea era răsturnat pe pavilion în afara părții carosabile.

Ocupanții erau ieșiți din autovehicule, iar doi dintre aceștia au fost consultați de către echipajele SMURD. Bărbatul și femeia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

Te-ar putea interesa si

Călin Bota: Avem un buget axat pe investiții, reforme și pe dezvoltarea României

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN STAȚIA CFR Baia Mare: Un pasager a murit în vagonul trenului de București Nord. 40 minute întârziere (actualizare)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Salvamontiştii maramureşeni, în căutarea a trei persoane plecate după ciuperci

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.