BREAKING NEWSRecomandate

BAIA MARE: Conducere sub influența substanțelor psihoactive și deținere de substanțe interzise

Aseară, 16 ianuarie, la ora 20.15, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul Independenței din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 25 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar la testarea  cu aparatul drug test au fost recomandate analize de laborator pentru două substanțe interzise, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe interzise.

Totodată, polițiștii au efectuat controlul corporal al șoferului, ocazie cu care au fost găsite șapte plicuri tip ziplook ce conțin o substanță sub formă de cristale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive și deținere de substanțe interzise.

Reținută pentru 24 de ore pentru comiterea unei infracțiuni la regimul rutier

ACTUALIZARE: Pe numele femeii de 43 de ani din Cavnic, care, în week-end a produs un accident rutier pe fondul consumului de alcool, pe strada Mărgeanului din Baia Mare soldat doar cu pagube materiale însă cu o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pus în aerul expirat, polițiștii Biroului  Rutier Baia Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Aceasta a fost depusă la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

foto principal arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: O nouă revoltă a sătenilor la bariera silvică din cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Preluare ObservatorNews.ro: Horia Chiş, şeful de penitenciar care şi-ar fi abuzat sexual angajatele ani de zile a fost arestat preventiv. Avocatul spune ca e şocat, fiind „o persoană credincioasă” (video)

Vasile Dale

SUB PRIVIRILE MAMEI: Copil de 6 ani lovit de mașină în Seini. Medicii au decis internarea acestuia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.