BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

PTF VALEA VIŞEULUI: A fost redeschis circulația feroviară între Ucraina şi România

Azi, în jurul orei 12.00, prin Punctul de Trecere a Frontierei Feroviar Valea Vișeului, punct aflat la granița României cu Ucraina, a intrat în România primul tren ucrainean cu o delegație formată din reprezentanți ai autorităților ucrainene. Scopul acestei întâlniri cu autoritățile române a fost reprezentat de redeschiderea circulației feroviare între cele două țări.
Drept urmare, autoritățile ucrainene au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației că, începând de mâine, 18 ianuarie 2023, prin acest punct, vor opera zilnic, două curse de călători tur-retur, fiecare tren ucrainean având disponibil un număr de 182 de locuri.
În informarea primită de la autoritățile ucrainene, programul zilnic se prezintă astfel:

  • ora 07.45 intrarea trenului în țară – staționare în Gara Valea Vișeului, iar la ora 11.45 –plecarea din gară – ieșirea din România
  • ora 15.45 intrarea trenului în țară – staționare în Gara Valea Vișeului, iar la ora 18.15 – plecarea din gară – ieșirea din România
    Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației, prin polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Valea Vișeului, asigură efectuarea formalităților de frontieră în conformitate cu reglementările în vigoare şi acordul cu statul vecin.

Te-ar putea interesa si

INVITAT ÎN LOCALITATEA NATALĂ: Rapsodul Grigore Leșe a refuzat să cânte pentru lăpușeni. „Poa’ sa vina si Christos! Eu am pus o conditie! Punct!” (VIDEO)

Vasile Dale

CERCETAŢI: Doi tineri au furat o roabă cu scule şi aparatură de 10.000 de lei dintr-un atelier

Redactie

ACŢIUNI LA SIGHET: Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au aplicat amenzi de 9.000 de lei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult