Important

ACCIDENT LA SĂLIŞTEA DE SUS: Biciclistă acroşată de o maşină. Şoferul a părăsit locul accidentului

Ieri, 18 ianuarie, la ora 09.30, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați direct de către o femeie de 54 de ani din localitate, cu privire la faptul că în jurul orei 08.50, a fost acroșată de un autoturism în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe D.J 186 Săliștea de Sus, în dreptul școlii gimnaziale Săliștea de Sus, iar conducătorul autovehiculului implicat în accident a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident, la volanul căruia se afla un bărbat de 43 de ani din Săliștea de Sus, care a surprins și accidentat femeia de 54 de ani care, în calitate de biciclist se deplasa în aceeași direcție ca autoturismul.
În urma accidentului biciclista a fost transportată la Spitalul orășenesc Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei..
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

*****

Acțiunea polițiștilor de la Biroul Rutier Baia Mare

Ieri, 18 ianuarie, în intervalul orar 08:00 – 20:00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au organizat o acțiune pe linie de OPRIRI/STAȚIONĂRI interzise pe raza municipiului.
În cadrul acțiunii, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, din care 10 pentru opriri neregulamentare.
Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 5.510 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea a patru permise de conducere.

Te-ar putea interesa si

Muzeele și casele memoriale din Maramureș au fost incluse în „Ruta Cultural Turistică a patrimoniului muzeal din România”

Redactie

IDENTIFICAŢI LA SCURT TIMP: Au furat o poşetă cu bani şi acte dintr-o maşină

Vasile Dale

BILANŢUL UNEI SĂPTĂMÂNI: Poliţiştii maramureşeni au intervenit la peste 160 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.