BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Accident terifiant în Satu Nou de Sus: Un puștan începător s-a rostogolit de 10 ori cu BMW-ul. Șoferul și pasagerul au scăpat fără nicio zgârietură

Accident teribil surprins de camerele de supraveghere pe un drum comunal din localitatea maramureșeană Satu Nou de Sus. Un șofer începător în vârstă de nici 19 ani și un amic de-al lui au scăpat cu viață după ce tânărul de la volan a pierdut controlul autoturismului BMW a ieșit de pe carosabil și s-a răstogolit de 10 ori.

Teribilul accident a fost surprins de 4 camere de supraveghere amplasate în zonă. Localnicii au ieșit speriați din case când au auziti bubuiturile. Când au văzut ce s-a întâmplat și-au pus mâinile în cap așteptându-se la ce e mai rău.

După câteva secunde din autoturismul BMW a coborât șoferul, dar și pasagerul din dreapta față. Amândoi erau teferi și fără nicio zgârietură. Pasagerul și-a pus mâinile în cap când și-a dat seama prin ce a trecut.

Ce spune IPJ Maramureș

La fața locului au sosit echipajele poliției din Baia Sprie. ”S-a aplicat sancțiune contravențională conducătorului auto pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum și efectuarea unor activități ne natura a distrage atenția de la conducere. În vehicul pe lângă conducătorul auto mai era un pasager. Niciunul dintre ei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ” a transmis IPJ Maramureș.

Ce spun localnicii

Oameniii din zonă spun că drumul recent reabilitat creează doar probleme. ”Se circulă cu viteză, nimeni nu face nimic. Este al doilea accident de aici din zonă. Avem copii care merg la școală. Ne este frică pentru siguranța și viața lor. Ăsta cu BMW-ul dacă dădea peste bicicliști, că este pistă pentru bicicliști acolo. Sperăm ca poliția să ia măsuri. Nu se mai poate așa ceva” este mesajul unuia dintre localnici.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Doi motocicliști s-au lovit de un TIR pe Mesteacăn. Intervine elicopterul SMURD (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Vlăduța Lupău – una din cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România (INTERVIU)

Redactie

CA-N EVUL MEDIU: Drumuri de coșmar prin Poienile de Sub Munte. Nimeni nu intervine (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.