BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Au vrut să fie vedete, îi facem vedete! Distracție într-un sens giratoriu din Baia Mare. Polițiștii îi vor vizita

Așa cum vă prezentam deja pe rețelele noastre de social-media, www.vasiledale.ro, www.baiamaretv.ro și PLUS TV Maramureș vă prezintă isprăvile unor tineri din Baia Mare în miez de noapte. Au căutat faimă… o vor găsi ”la pachet” cu o vizită a Poliției Naționale. Nu de alta, dar Poliția Locală Baia Mare cu Ghițucă în frunte este omniprezentă pe străzile municipiului Baia Mare, dar lipsește cu DESĂVÂRȘIRE. Dar să revenim.

Mai mulți tineri, în miez de noapte, s-au cam plictisit, credem noi. Așa că au ieșit cu mașina prin Baia Mare pentru a filma un ”videoclip” pentru storry-ul de instagram. Și unde s-au gândit ei că vor ieși cele mai mișto cadre? Firește, în mijlocul străzii, într-un sens giratoriu. L-au și ales: cel de la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Hortensiei, zona Sălii Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare.

Și s-au apucat tinerii noștri de lucru. Mașina au lăsat-o în sensul giratoriu, în timp ce unul ținea un laptop în brațe lângă luminițele în formă de brad ale primarului Cherecheș, pardon Ilnic, neridicate încă. Nici muzica de fundal nu a lipsit. Așa că pentru doi tineri ispita a fost prea mare pentru a putea rezista dansului. Fie în stradă, fie pe iarbă, printre panseluțele lui Nora Gheție din sensul giratoriu. Bravo, bravo, națiune!

Și cum tot era noapte și localii lui Ghițucă sunt inexistenți, absolut nimeni nu i-a deranjat. Firește, imaginile au devenit ”virale” pe instagram, așa că au ajuns și la Poliția Națională, dar și la noi. Vor primi o vizită de ”curtoazie” cât de repede pentru a da explicați despre ”turnarea videoclipului”. Repetăm, de la Poliția Națională, nu de la locala lui Ghițucă. Ghinion!

Dar să revenim la Ghițucă și la ce ar trebui el și subordonații lui plătiți din buzunarele băimărenilor să facă prin orașul de pe malul Săsarului. Are 5 atribuții mari și late! CINCI!!! Asigură ordinea și liniștea publică, precum și paza bunurilor (păi în cazul nostru oare nu ar fi trebuit să știe ce se întâmplă sub nasul lor?); circulație pe drumurile publice (haos în traficul din Baia Mare, fiecare își lasă mașina pe unde vrea, cum vrea și cum îl taie capul); disciplina în construcții și afișajul stradal (o glumă bună, credem noi); protecția mediului (râdem de ne prăpădim); alte domenii stabilite prin lege (sursa: www.baiamare.ro/Prezentarea Direcției Poliției Locale).

Și să nu fim acuzați că nu prezentăm și părțile bune ale lui Ghiță Perian, iată pe scurt date din comunicatul publicat de colegii de la ziarmm.ro: ”În ultima săptămâna polițiștii din cadrul Biroului Circulație care efectuează controlul în parcările publice cu plată de pe raza municipiului Baia Mare au depistat o persoană care a parcat fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, întocmindu-se un proces- verbal de constatare a contravenției în valoare de 500 lei. Tot în perioada amintită, am avut 66 de contravenții privind încălcarea dispozițiilor prevăzute de OUG 195/2002 ,respectiv RA.OUG.nr.195/2002 în valoare de  16.530 lei privind Codul Rutier, pentru săvărșirea unor fapte precum circulația pe un sector de drum pe care accesul este interzis, se interzice oprirea voluntară a vehiculelor în zona de acțiune a indicatorului Oprirea interzisă, se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trecerile pentru pietoni ori la mai puțin 25 m înainte si după acestea, se interzice oprirea voluntară  a autovehiculelor în intersecții, inclusiv cele cu circulație în sens giratoriu, precum și zonele de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora la o distanță mai mică de 25 m de colțul intersecției, se interzice pietonilor și persoanelor asimilate acestora să traverseze drumul public prin alte locuri decât cele permise, respectiv se interzice oprirea staționarea voluntară a vehiculelor în stațiile mijloacelor de transport public de persoane, precum și la mai puțin de 25 m înainte și după acestea”.

AȚI RÂS MULT? NOI DA, ÎN HOHOTE. Păi ai 66 de amenzi într-o săptămână? Când străzile din Baia Mare sunt arhipline de mașini lăsate care pe unde. Ghițucă, chiar crezi că suntem proști? Amenzile alea le dai în două ore fără să stresezi prea mult. Dar ce să facem, timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim… pardon hodinim.

Și apropo, ca să fim bine înțeleși: acest articol poate fi considerat ca o OPINIE!

Te-ar putea interesa si

ATENŢIE LA MATERIALE PIROTEHNICE: Bărbat din Săcălăşeni, rănit după ce s-a jucat cu o petardă neexplodată. Fetiţă de 11 ani accidentată tot de o petardă

Redactie

FOTO CITITORI: Un autoturism a ars pe DN1C Baia Mare – Satu Mare

Vasile Dale

SĂLSIG / ACTUALIZARE: Comuna care a renunţat la extinderea reţelei de canalizare pentru o capelă de 100.000 de euro. Primarul dă vina pe fostul edil

Redactie

1 mesaj

Nelu ianuarie 19, 2023 at 10:51 pm

Ai găsit senzaționalul perfect pentru vendetta ta fata de poliția locală. Doi coptii care se maimuțăresc in intersecție cu trafic aproape inexistent. Trebuia sa vina Mascații locali peste ei! Sa le arate ca nu te joci cu panseluțele lu Cata! Articol penibil și ostentativ!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.